• Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

NYHET Vestlandet og Korallrevet blir sammenslått

Baktus_79

Eier
Forumleder
#1
1573393194652.png


Vi har i dag besluttet å slå oss sammen med Korallrevet!

Korallrevet er en norsk survival server som har et stort fokus på å skape et godt, trygt, inkluderende miljø og sørge for at spillere alltid blir ivaretatt enten du er voksen eller et barn. Korallrevet har alltid satset på byer ved hjelp av Towny og har mange av de samme funksjonene som det Vestlandet har som blant annet det å skaffe seg jobber eller ranke opp med mcMMO.

Dette er jo akkurat i tråd med det Vestlandet står for og en sammenslåing med Korallrevet vil ikke gjøre noe annet enn å styrke vår felles visjon, og ikke minst skape en større spillerglede for alle.


Litt om Korallrevet
Dette er et nettsamfunn for alle. Korallrevet er en koselig server å spille på. De har fokus på ett godt, trygt og inkluderende miljø. Sikkerhet er også viktig, sånn at du alltid føler deg trygg og ivaretatt uansett om det er deg selv som skal spille, eller ditt barn.


Korallrevet er en server som også kan hjelpe deg om du er nybegynner i Minecraft. De har mange ansatte som alltid er klare for å bistå hvis du har noen spørsmål eller trenger hjelp. De har også mange erfarende spillere inne på serveren, så de har et stort mangfold i det flotte samfunnet.

Korallrevet er en norsk survival-server. De har mange kule plugins som for eksempel Towny, McMMO, MobHunting og mye mer.

Korallrevet åpnet 9 september 2018, og vokser stadig for hver dag som går.


Har du donert på Korallrevet
Gode nyheter for deg som har donert på Korallrevet! Som en donor på Korallrevet vil du selvsagt få donorfordeler på Vestlandet også. Vi kan tilby VIP ranken juvel i 90 dager og en permanent Discord rank.


For å motta disse donorfordelene må du gi beskjed til en av våre staff medlemmer. Husk at dette må gjøres manuelt og kan ta noe tid før den rette personen er pålogget, men det vil bli utført så snart noen av oss har mulighet.


Når skjer sammenslåingen?
Prosessen har allerede startet i det små, og vi ser allerede nå at spillere fra Korallrevet er på vei over til Vestlandet. Fra og med 11.11 vil Korallrevet som en enkeltserver opphøre og Korallrevets IP vil route deg over til vestlandetmc.no i stedet.Hva betyr dette for Vestlandets nåværende spillere?
For eksisterende spillere på Vestlandet betyr dette en sterkere fremtid. Videre skal det også sies at det ikke skjer noen fysiske endringer med eksisterende spillere på Vestlandet. Dette vil fortsette som tidligere.Jeg ønsker alle nye spillere fra Korallrevet hjertelig velkommen til oss, og jeg håper dere alle vil trives i den nye tilværelsen. Ikke glem at vi er her for at spillere skal trives! Ikke vær redd for å komme med forslag til endringer eller forbedringer til serveren.