• Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

NYHET PvP Arena

Baktus_79

Eier
Forumleder
#1
1567367834996.png

For mange av dere så er dette en kjent sak som har vært på Vestlandet i en lengre periode, men det har vel egentlig aldri blitt skikkelig annonsert?? Men her er den ihvertfall i sin helhet - PvP Arenaer!

På Vestlandet så har vi ikke default PvP, og det er trygt for alle og enhver som ønsker en rolig server å spille på uten mye styr med andre spillere som ønsker å ta deg. Men det betyr ikke at PvP ikke eksisterer på Vestlandet! For alle dere PvP'ere der ute så har vi altså frivillig PvP på begge våre survival maps om man ønsker å spille med PvP. For dere som ønsker en risikofri PvP (altså uten å miste stuff) kan altså velge alternativ to, PvP Arenaer! Utfordre en av spillerne til en kamp om liv og død, se hvem av dere som er best!

Hvordan funker dette?
  • Skriv /duel [spillernavn]
  • Velg et passende kit du ønsker å utfordre med
  • Velg så arena du vil spille på
  • Alternativt så er det også mulig å vedde med penger. Taperen taper de pengene som er satt som premie
  • Spilleren må da akseptere innen 30 sekunder
Følges alle disse trinnene vil dere begge bli teleportert til utvalgte arena.


Arenaer
Vi hadde nylig en byggekonkurranse der vi ønsket å se noen splitter nye kule arenaer. Skulle aldri tro det var så mange flinke byggere der ute, men der tok jeg veldig feil! De arenaene ble vanvittig stilige, og de er nå satt ut i live.

Det skal også nevnes at mange nye kits er lagt til PvP Arena.


Kos dere masse og håper de nye arenaene og kitsene faller i smak! Skulle det være noen andre ønsker ikke vær redd for å melde i fra til noen av oss!