• Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

NYHET Lansering - Vestlandet 1.14

Baktus_79

Eier
Forumleder
#1
1564006388077.png

Nå er tiden inne for lansering av Vestlandet 1.14, noe vi alle har ventet på i lang tid!
Det er fortsatt ingen sikkerhet for at dette vil fungere optimalt. Dersom dette ikke går bra de første dagene kommer vi å reversere tilbake til 1.13.2 igjen. Det er en smal sjanse for at det er en mulighet, og vi er godt forberedt på at det kan skje.

LANSERING: 01.08.2019, KLOKKEN 19:00

Vestlandet vil stenge serveren klokken 17:00 samme dag, og gjenåpne klokken 19:00. Det vil gi oss et spillerom på 2 timer for konfigureringer. Selve overflytting av områder vil skje fortløpende etter at serveren er lansert som 1.14. Alt annet skal være klart fra første stund!

Vi ønsker ingen masing hva gjelder overflyttinger av områder da dette vil skje fortløpende. Vær tålmodig da alt må gjøres manuelt. Husk at over 300 områder skal flyttes over til det nye mappet.

Om dere har spørsmål vedrørende flyttingen / overgangen så ikke nøl med å spørre teamet. Spør gjerne en gang for mye enn en gang for lite slik at du kan sikre deg informasjon som gjør at du får med deg alt du skal. Husk også at mye av informasjonen står her https://www.vestlandetmc.no/forum/index.php?threads/vestlandet-1-14.523/ (Husk å les hele tråden, ikke bare første post)

Vi gleder oss masse og håper Vestlandet 1.14 blir vellykket!
I verste fall ser vi ikke annet valg enn å vente til 1.15 dukker opp, men det gjenstår å se.