Minecraft 1.21.2

Neste uke er det stor sjanse for at Minecraft 1.21.2 blir lansert til allmennheten. Denne utgaven kommer med noen endringer som er verdt å vite om for dere som er spillere på Vestlandet.

Nå er det ikke slik at Vestlandet oppdaterer til 1.21.2 før alle plugins og at Paper Minecraft er klar med sin server programvare, men så snart dette er klart vil endringene på denne versjonen også gjelde for spillere på Vestlandet.

Endringer fra 1.21.1 til 1.21.2

Items

Banner Patterns:
Det kommer 2 nye banner mønstre; Field Masoned Banner Pattern og Bordure Indented Banner Pattern.

Bundle:
Bundle er ikke en ny greie på Vestlandet, dette er noe vi allerede har hatt i et par år, men på denne versjonen så blir det altså offisielt en del av Minecraft.

Den har fått en remake på denne versjonen med flere grafiske oppdateringer samt noen funksjonelle forandringer. Les mer om dette her https://minecraft.wiki/w/Bundle.

Mobs

Delfiner, Glow Squid og Squid får nå baby varianter. I tillegg til dette kommer salmon i stor og liten størrelse.

Ulver kan nå bli foret på cod, cooked cod, salmon, cooked salmon, tropical fish, pufferfish og rabbit stew for å heale, breed eller la de vokse raskere.

Blokker

Bee Nest og Beehives viser nå informasjon om honning level og antall bier.

Nether Portal reduserer cooldown på teleport av minecart og båter fra 15 sekunder ned til 0,5 sekunder. Prosjektiler (piler) reduseres til 0,1 sekund.

Slime Block kansellerer fall damage hvis du sneaking.

Det er flere små endringer vedrørende denne versjonen, om du vil lese om alle endringene kan du se denne nettsiden: https://minecraft.wiki/w/Java_Edition_1.21.2.

Abonnere
Varsle om
0 Comments
Eldst
Nyest Flest Stemmer
Inline tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer