• Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Forslag og ønsker

Forslag og ønsker som blir fremmet her vil bli tatt med i vurderingen av Vestlandet. Forslag er viktige for oss som drifter serveren, for uten deres forslag og ønsker vil kanskje ikke Vestlandet være slik som spillere vil ha den. Vi har mange ønsker vi også om hvordan serveren skal være, men det har ingen betydning fordi det er ikke vi som spiller mest. Vi tar alle forslag godt i mot! 

Det er ikke sikkert ditt forslag vil bli akseptert, men det betyr ikke at ditt forslag var dårlig. Vi som drifter sitter med et større bilde av Vestlandet enn mange av dere spillere. Dette kan bety at ditt forslag kanskje går i konflikt med noe annet. Eller kanskje det rett og slett blir for mye jobb? Det kan være mange årsaker, men aldri vær redd for å legge frem ditt forslag, for hvem vet, det kan være det ene forslaget som revolusjonerer Vestlandet!

  • Ingen forslag er dumme
  • Ikke skriv nedlatende om andres forslag
  • Forhold deg saklig